I DO

august 17, 2009 la 06:07 | Publicat în Alexandu | Un comentariu
Etichete: , , ,

25062009394
In acest loc : We Care !Ne pasa de o fiinta,o persoana apropiata noua, un prieten.Si mie imi pasa de cineva mai mult decat orice,pe el il cheama Alexandru si s-a nascut la doua zile dupa ziua mea de nastere.Cea mai frumoasa parte a vietii lui deabia a inceput. Atunci cand nu ai nici o grija si oricum nu-ti aduci aminte nimic, atunci cand cei din jur sunt obligati sa-ti acorde tot ce e mai bun.Poate printre cititorii nostril se afla si parinti, si stiu ca din acel moment, nu mai exista ‘’EU’’ ci doar ‘’NOI’’.

Dincolo de bucuria nemarginita pe care ti-o aduce aceasta noua viata, vin si problemele.Probabil deja va intrebati unde vreau sa ajung.Ok, nu am sa lungesc mai mult si am sa intreb direct : Cam cati tineri din ziua de azi ( 24-30 ani ) sunt APTI sa faca fata sistemului, stiindu-se responsabili de O VIATA ? Sa nu va asteptati la ajutor dintr-o directie,statul incepe sa te perceapa ca pe inca ‘’un bolovan in spinare’’ pe care trebuie sa il duca. Asistenta sociala e PRAF ! Daca nu va bazati pe voi, va recomand sa nu faceti acest pas.
Si cel mai tare doare sistemul sanitar atunci cand nu mai exista ‘’EU’’.Doare pentru ca ajungi in diferite circumstante in acele locuri, si te sperii ca va iesi din acel loc cu altceva decat boala initiala.Te sperii cand vezi gandacii mergand linistiti pe un pervaz si te ingrozesti cand auzi de MALPRAXIS si COLEGIUL MEDICILOR. ‘’Corb la corb nu’si scoate ochii !’’.Mitul clinicilor private din Romania a fost si el redus la tacere… poti doar sa speri ca nu vei fi nevoit sa ajungi in locurile in care esti bagat in seama in functie de cat esti dispus sa le bagi in buzunar. Atunci te apuca groaza, cand stai si te intrebi UNDE se duc banii care sunt opriti din salarii luna de luna? Unde e taxa de viciu ? Mai ai o sansa.. sa fii destul de potent financiar sa-ti rezolvi problemele intr-o tara civilizata; intr-un caz de viata si de moarte insa, trebuie sa supravietuiesti intai AICI !

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Alex e un ghidus dupa cum arata in poza asta :-), sa va traiasca si sa va bucurati de el !
    As vrea sa-ti spun ca eu si al meu sot ne incadram in alta categorie decat cea amintita de tine mai sus, „a tinerilor din ziua de azi ( 24-30 ) „, suntem …hai sa-i spunem tineretul de varsta a doua 🙂 si suntem prospetii parinti ai unui baietel.Ei bine daca pentru tineri nu mai exista ” eu” ci „noi”, pentru mine si D. nu mai exista nici „eu”, nici „noi” ci numai EL.
    Suntem scarbiti cu adevarat de ceea ce se intampla in tarisoara asta si tot ce ne-a ramas este sa ne rugam zilnic la Dumnezeu sa nu ajungem ever pe culoarele spitalelor sau policlinicilor de stat din Romania.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: