Poveste adevarata

octombrie 7, 2009 la 11:37 | Publicat în De ale mele | 8 comentarii
Etichete: , , , , , , , , ,

1222891132-Thief-Cat-Picture-Galleryfunny-pictures-hungry-thief-6e9cddab2c

Perfect din categoria Hotul striga Hotul. Am un vecin care sta la o casa distanta de mine. De curand s-a intors din Italia unde practica cu veselie meseria de hot, dupa cum cu gurita lui se lauda. E cunoscut ca un mincinos notoriu de toti cei din jurul lui, insa din puctul asta de vedere, il cred. S-a tinut de prostii in Romania, sunt sigur ca se tine de prostii si acolo. Ieri insa, un amic ma contacteaza pe mess ( din cele 8 persoane pe care le mai am in lista ) si imi spune : ” Hot in casa lui Nicu, altu decat el ! Suna-l pt detalii ! ” . Era sa ma bufneasca rasul, ceea ce s-a si intamplat mai tarziu. Insa hotul de Romania, nu a apucat sa isi duca planul la capat, taind doar plasa de tantari de la un termopan. Nu e plasa de aia care se deschide, e de aia prinsa direct in PVC. Eu sunt de parere ca hotul a bagat capul pe geam si a renuntat la idee cand a vazut ca nu avea ce lua. Casa hotului de Italia, culmea devine din ce in ce mai goala, ceea ce ma face sa cred ca nici acolo ori nu mai merge nimic, ori ca de obicei, acest hot (asta de IT.) e mai mult pescar. Un pescar care tot vorbeste de captura vietii. Cand am sa ma mai intalnesc cu el, am sa dau drumu la cateva mistouri gen : ” Vezi ce-a ajuns Romania asta.. ne furam asa intre noi, nu se mai poate.. ce oameni ! ” Cum ar zice House : Let the mocking begin !

8 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Salut! Sunt pur şi simplu şocat de privirea pisicii din dreapta. Pare foarte umană. Este cumva manipulată în Photoshop?

  2. Nu, asa am gasit-o pe net 🙂

  3. De cand face hotul dicriminare? Fura pe oricine, nu se uita daca e hot sua om cinstit. Sa zia ala mersi ca schimba doar plasa de tantari.

  4. locuiesc la munte:) mai exact in brasov dar iubesc marea:)

  5. Sau poţi să-l întrebi ceva de genul:Ei,cum e când se inversează rolurile?

  6. […] in casa. Dada. E o casa de aia mai mare, si impartita de doua familii. Vecinul, hot de meserie ( Hotul Striga Hotul ) a venit sa-si faca sarbatorile in tara. A lipsit omu vre-un an. Dupa sarbatori, a avut nevoie de […]

  7. […] farama dintr-o lunga conversatie cu un vecin. Acel vecin de care v-am mai povestit aici si […]

  8. […] farama dintr-o lunga conversatie cu un vecin. Acel vecin de care v-am mai povestit aici si […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: