A Fost, Johnny Raducanu…

septembrie 19, 2011 la 13:57 | Publicat în Uncategorized | 3 comentarii
Johnny Raducanu - RIP

Johnny Raducanu - RIP

Pacat. Inca un om de valoare care a murit undeva in umbra. Intr-un
interviu difuzat de Realitatea, needitat, omul asta a spus niste lucruri
care cred ca vor ramane in mintea multora..

”… asta nu e Romania mea..Romania mea era aia de dupa razboiul mondial, pana sa vina comunistii..”

”..nu am prieteni, nici unul.. ”

”..Acum ceva timp am fost intrebat daca as schimba ceva, am spus atunci ca as face din nou aceleasi lucruri, cu cateva schimbari.. Acum, as fi vrut sa nu primesc educatia pe care am avut-o, sa fi fost un om simplu si sa fi plecat de aici…”

”.. n-am ramas in America. De ce sa raman in America ? Aia e tara lor ! Trebuie sa te nasti, sa cresti acolo sa fii de-al lor.. aici e tara mea”

”.. Pai romanul nostru nu a vrut capitalismul nordic, finlandez, norvegian..A vrut unul Sud-American pentru ca doar asa se putea fura.. un capitalism salbatic.. ”

”..oamenii de valoare raman in umbra pentru ca de-ar iesi in fata, ar trebui sa mature toata mizeria asta si toti sunt mana in mana..”

”..nu vad nici o ameliorare pentru tara asta.. Daca romanii isi pastrau avantul spiritual de dupa al doilea razboi mondial, azi am fi fost mandria Europei..”

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Nu i-am ascultat muzica, pentru ca jazz-ul nu prea ma atrage dar, din declaratiile acestea, deduc ca era un om destept.

    • nici eu nu pot sa o fac acum pe intelectualul si sa spun ca i-am ascultat muzica, insa l-am auzit de mai multe ori si am vazut emisiuni in care a fost invitat si pot spune ca a fost si va ramane o mare valoare pe care poporul asta, nu a stiut sa o aprecieze.. Acum.. Toti or sa apara sa spuna ”cat de bine s-au inteles ei cu J.R.”, in in realitate, omul a spus CLAR : ”… nu am prieteni.. NICI MACAR UNUL…”

  2. Am fost in Laptarie si l-am ascultat. Nu ascult jazz acasa, insa seara aceea a fost fantastica. Jazz-ul este ca teatrul fata de film: prestatia live este ceea ce conteaza, nu il poti intelege de pe un cd sau vazut la tv. Nu am fost tot timpul de acord cu ideile lui, insa a fost un artist desavarsit…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: